Lélek-Jelen-Lét önismereti műhely

Csütörtök, 2024-05-02, 6:30 AM

Üdvözöllek Vendég | RSS | Nyitólap | Érdekességek | Regisztráció | Belépés

Nyitólap » 2011 » Szeptember » 7 » Mustármag-kúra
5:30 PM
Mustármag-kúra

6 hétig minden reggel és este 1 teáskanálnyi fehér mustármagot nyelj le összerágás nélkül és utána igyál meg legalább egy nagy pohár vizet. (bio-boltokban kapható fehér mustármag - a teljes kúrához szükséges mennyiség néhány száz Ft-ba kerül.)
 
Hatása:
Megtisztul a bélrendszered, szebb lesz a bőröd, a hajad és könnyebb lesz az emésztésed.

Tünetek:
Az első napokban előfordulhat hasmenés. Ha zavar, a mértéke, csökkentsd le napi 1 teáskanálnyira az adagot. Közben jobban zsírosodhat a hajad, a bőröd.

FONTOS:
Ha tiszta vagy, könnyebbnek érzed Magad. Nemcsak testileg leszel könnyebb, fürgébb, mozgékonyabb és energikusabb, hanem könnyebben tudsz gondolkodni is, könnyebben megtanulod, amit szeretnél, továbbá könnyedén jutnak el Hozzád azok az ötletek és intuíciók, amikre szükséged van ahhoz, hogy életed sikeresebb legyen minden szinten: az anyagi világban, a mentális, valamint a spirituális szinten egyaránt.

Figyelmeztetés:
A tisztulási folyamat nem kellemes. Ahogy tisztul ki a tested, lelked; lesznek/lehetnek kényelmetlen tapasztalataid.

Tisztulás = méregtelenedés.

A méregtelenítő folyamat alatt hasonlóan kellemetlen érzéseid lehetnek, mint amikor hirtelen telítődik méreganyagokkal a tested és/vagy lelked. (mérgezési tünetek, mint pl. fejfájás, gyomorrontáshoz hasonlító érzés, fáradékonyság, nagyobb alvásszükséglet, csontok, izmok, izületek fájdalma...) Mivel ugyanaz a folyamat zajlik Benned, mint mérgezéskor - csak visszafelé, ezért a vele járó érzések is teljesen hasonlóak.

Ha betartod az itt leírtakat, akkor a kellemetlenségek minimálisra csökkenthetők; a tiszta, jó érzés pedig hamarosan jelentkezni fog, és élvezheted a tisztaság előnyeit.

Komoly kellemetlenségek nem várnak Rád, ha elegendő vizet iszol közben.
Kategória: Egészség | Megtekintések száma: 1559 | Hozzáadta: KicsiLélek | Tag-ek(kulcsszavak): mérgezési tünetek, megtisztul, bio-boltok, tisztulási folyamat, emésztés, méregtelenítő, mustármag | Helyezés: 0.0/0

Honlap-menü

Japán oktatás

Belépés

Keresés

Naptár

Pontos idő

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
lelekjelenlet.ucoz.hu PageRank

Látogatók innen

free counters
Free counters