Lélek-Jelen-Lét önismereti műhely

Hétfő, 2024-04-29, 4:03 AM

Üdvözöllek Vendég | RSS | Nyitólap | Érdekességek | Regisztráció | Belépés

Nyitólap » 2011 » Szeptember » 11 » Milyen is vagy valójában? - III. rész
10:41 PM
Milyen is vagy valójában? - III. rész

20. A huszadikán születettek melegszívűek és barátságosak. Mivel hangulatemberek és hajlamosak az idegeskedésre, gyakran nemcsak a saját életüket, hanem másokét is megnehezítik. Olyan partnerre vágynak, aki az igazi szerelem mellett biztonságérzetet is nyújt nekik.
Barátságosak, kedvesek és könnyen ki lehet jönni velük.
Természetüknél fogva béketeremtõk. Diplomatikusak, tapintatosak, és szeretik a családjukat. Túlságosan kedvesek, és ezért vigyázniuk kell, hogy a saját érdekeiket is érvényesítsék, mert mások hajlamosak arra, hogy kihasználják vagy céltáblának használják őket. Szeretik a nyugalmat, és legszívesebben kihúzódnak a modern élettel együtt járó hajszából. Többnyire jól fejezik ki magukat írásban.
Előfordulhat, hogy szeszélyesek, ilyenkor legközelebbi barátaiknak vagy családjuknak kell visszafogni őket. Amikor a születésnapjuk negatív jellemvonásai kiütköznek rajtuk, olyankor bizonytalanok, túlzottan az érzelmeik hatása alatt állnak, és önmagukba fordulnak.
Ha valamit akarnak, akkor általában inkább megadják nekik amire vágynak, mert már ismerik őket annyira, hogy tudják jobban járnak, ha teljesítik a kívánságot. Máskülönben ugyanis elkeseredett háborúskodás veszi kezdetét, amelybõl elõbb vagy utóbb egyetlen győztes kerül ki - a 20-as!
Fõ mozgatórugójuk és hajtóerejük, az akaratuk, és mindegy nekik, hogy milyen árat kell fizetniük annak eléréséért, amit akarnak. Akit viszont elfogadnak, ahhoz feltétel nélkül hűségesek.
Nyughatatlan jelleűek, találékony szelleműek, nem hagyják pórázon vezetni magukat. Nagy jövő előtt állnak, még akkor is, ha eleinte nehézségeik adódnak. Mindegyikük egyedi jelenség.
A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek a statisztikusi, zenészi, titkári, könyvelői, irodai dolgozói, pénztárosi, énekesi vagy elemzői pályán.

21. A huszonegyedikén világra jött emberek elbűvölően sármosak és vonzóak tudnak lenni, ha akarnak. Szórakoztató beszélgetőpartnerek, kreatívak és érzékenyek, de talán egy kicsit ingerlékenyek. A szerelemben gyengédek, odaadók, és partnerüktől is ezt várják el.
Intelligensek, szórakoztatóak és kreatívak.
Hajlamosak rá, hogy minden apróságon felizgassák magukat, gyakran idegesek és rosszkedvűek. Az egyik pillanatban még a felhők között járnak, a következő pillanatban már a mélységekben. Érzelmi beállítottságúak, és mint minden „hármast", őket is erősen befolyásolja hangulatuk ingadozása. Ki kell fejleszteniük magukban azt a képességet, hogy ne szeszélyesek, hanem vidámak legyenek.
Egyértelműen jó a beszédkészségük, és ott érnek el sikereket, ahol beszédre van szükség. Akik 21-én születtek, azok mind társaságkedvelők, megvan a saját egyéniségük, és soha nem fordulhat elő, hogy a vitákban ők húzzák a rövidebbet. Határozott gondolataik és véleményük azonban nem hátráltatja őket abban, hogy együtt dolgozzanak másokkal - éppen ellenkezőleg, ők a született csapattagok. Az, hogy társaságkedvelők, nemcsak külső tulajdonságuk. Belülről is sokféle személyiségből, vágyból és elképzelésből tevődnek össze, és ez a sokszínűség gyakran akadályozza őket abban, hogy életük egyenes mederben folyjon.
Hajlamosak a veszekedésre, a belső frusztrációra, az irigységre és a szerzésvágyra, és mindezek miatt könnyen megsérthetnek másokat.
Már életük kezdeti szakaszától kezdve kritikus szelleműek, némiképp negatív gondolkodásúak, éles szemû megfigyelők, ugyanakkor szórakoztatóak is. Szerelmi boldogságban 30 éves korukban részesülnek. Valamivel késõbb kisebb kudarc éri őket, de az már a sikerhez vezetõ út része.
A hozzájuk illő foglalkozások: azokon a területeken lehetnek sikeresek, ahol a jó kifejezőkészségre, a szavakra van szükség, ilyen például az írói, a szónoki, a színmûvészi pálya, remek színészek lehetnek.

22. A huszonkettedik nap szülöttei meglehetősen ellentmondásos személyiségek. Néha cserfesek és nyitottak, máskor szótlanok és megközelíthetetlenek. A problémamegoldásoknál nagyon érdekes és egyéni ötleteik vannak, mégis magukban tartják őket, mert tartanak a visszautasítástól. Többnyire makacsul ragaszkodnak a meggyőződéseikhez. Mindennél jobban vágynak a szerelemre, de túlzottan félnek a csalódástól.
Sokféle képeséggel rendelkeznek, de életükben számos nagy hullámhegy és hullámvölgy vár rájuk; hozzáférnek olyan energiákhoz és rezgésekhez, amelyek a többiek elõl rejtve maradnak.
A 22-esek néha idegi és testi kimerültségben szenvednek. Igyekezzenek megtartani lényük kiegyensúlyozottságát.
Jól teszik, ha arra törekednek, hogy lehetleg mindenhez értsenek, és ne csak a személyes sikerük érdekelje őket, hiszen hatalmuk szerteágazó. Megérzéseiket kövessék, hiszen nagyon intuitívek. Mivel mindent felfokozottan, kétszeresen élnek át, igyekezzenek konstruktív és harmonikus életet élni.
Életük későbbi szakaszaiban általában többre viszik, mint a legtöbb ember, vagy mint korábban elképzelték volna.
Öntudatosságuk annyira fejlett, hogy azt mások előszeretettel nevezik „én-túltengésnek". Ha tervek vagy elképzelések megvalósításáról van szó, nem kezdenek bele sem kicsibe, sem nagyba, hanem kizárólag a gigantikus méretûekkel hajlandók foglalkozni.
Ami a negatív tulajdonságaikat illeti, meg kell említeni, hogy nagyon egoisták, kapzsik és szórakozottak lehetnek.
A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek mint nagykövet, gazdasági jogász, vagy üzletlánc szervezője, exportőr, felvásárló, szakértő, mérnök, gépész, titkár, feltaláló, költő vagy vallási prédikátor. A közös nagy emberi érdekekért kell tevékenykedniük.

23. Aki huszonharmadikán ünnepli a születésnapját, az mindenekelőtt változatos életre vágyik. Gyors észjárású, és meggyőzően adja elő az ötleteit. Rugalmas, könnyen alkalmazkodik. A türelem nem erős oldala, és viszolyog a rutintól is. Nagyon fontosak számára a szerettei, de nehezen adja fel a függetlenségét egy párkapcsolat kedvéért.
A 23-án születettek érzékenyek, együttérzõk, megértők és függetlenek.
Örömüket lelik abban, ha segíthetnek másokon. Sokoldalúak, és szeretik a kihívások minden fajtáját. Intellektuálisak, gondolkodásuk gyors. Minden bizonnyal érdeklődnek a kémia, a testkultúra, az értékesítési módszerek vagy a tőzsde mûködése iránt. Egyéniségük elbűvölő, és a másik nemmel jobban kijönnek, mint a saját nemükkel.
Céljuk a szabadság, és ehhez tipikus útjuk a „kerülő út". Az egyenes úton való megközelítés nem tartozik a tulajdonságaik közé - sem materiális, sem érzelmi szempontból. Egy idő után fel szokták fedezni, hogy a rendkívül kacskaringós vonalnak - amit ők szeretnek követni - is van iránya, és valójában az vezet a célhoz!
Nem kedvelik a rutinszerű dolgokat. Ezek az emberek villámgyors észjárásúak, szavaikkal azonban könnyen megbántanak másokat, és gyakran keltik gáncsoskodó, hideg és érzéketlen figura benyomását.
Fiatal éveikben nyughatatlanok, és húsz éves korukig nem tudják, mit is akarnak az élettől. Jobban oda kellene figyelniük az idősebbek tanácsaira. 40 és 57 éves korukban nagy lehetőségekhez jutnak. Valószínûleg ház- és ingatlanörökséghez jutnak. Vigyázzanak, hogy idõsebb korukban ne váljanak fösvénnyé, mert nem járnak jól vele.
A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek testkultúraoktatóként, diagnosztaként, beteggondozóként, pszichiáterként, pszichológusként, tudósként, szobrászként.

24. A huszonnegyedikén születettek nagy adag felelősségérzettel rendelkeznek, és erős késztetést éreznek arra, hogy védelmükbe vegyék a rászorulókat. Remek érzékük van a béke megteremtésére, ezért konfliktusok esetén kiválóan alkalmasak a közvetítőszerepre. Gyakran nagyon fiatalon megtalálják a párjukat, akivel a kapcsolatuk egy életre szól. Innentől kezdve csak ő létezik számukra, abszolút hűségesek hozzá.
Melegszívûek, barátságosak, segítőkészek, motiváltak és könnyen lelkesedők.
Aktívak, tele vannak energiával, és gyakorlatiasak. Szeretik a harmonikus partnerkapcsolatot, és hajlandók sokat megtenni érte. Céljaik felé pozitív, ám gyakran drámai úton közelítenek, de úgy, hogy öt perc alatt többet érnek el vele, mint mások egy egész éven át.
Fõ és kedvenc foglalatosságuk a boldogság keresése és a boldogság megtalálása. Mihelyt felismerik, hogy azzal kapjuk a legnagyobb ajándékot, ha másokat boldoggá teszünk, egyre inkább ezt az irányt követik. Született tanárrá teszi őket az a képességük, hogy mások legfinomabb rezgéseit is érzékelik. Mondanivalójukat képesek úgy közvetíteni, hogy azt mindenki pontosan értse és értékelje. Mégis vigyázniuk kell, hogy ne vállaljanak magukra több felelõsséget, mint amennyit még kellemesen el tudnak viselni.
Negatív tulajdonságuk, hogy bizonyos körülmények között féltékenyek, haragtartók és túlérzékenyek lehetnek.
Nyugodtak, kiegyensúlyozottak. Elégedettek, és környezetük tiszteli őket. Idõsebb korukra meglehetős pénzösszeget gyûjtenek össze. Életük közepétõl kezdve előfordulhat, hogy neheztelnek a fiatalabb családtagokra.
A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek mint tanár, ápolónő, szociális munkás, szakács, vendéglős, zenész, orvos, kereskedő, közintézmény vezetője, lelkész.

25. A huszonötödikei ember realista. Jó az analizálóképessége, racionálisan gondolkodik, és minden téma egészében, komplexen érdekli. Ezenkívül általában maximalista. Tulajdonságai alapján egy-egy terület kiváló ismerője válhat belőle. Érzelmeit jó mélyen elrejti magában, inkább a könyveinek él. Kedvese azonban kicsalogathatja csigaházából, így felszínre törhetnek vágyai.
A huszonötödikeiek intuitívak, szelídek, és sok időre van szükségük önmaguk számára.
Sérülékenyek, és hajlamosak a visszahúzódásra. Nehéz közel kerülni hozzájuk, de ha valakivel megbarátkoznak, az örökre szól.
Életük egyik alapvetõ igénye az őszinteség, és ezt mindenkitől elvárják, illetve saját maguktól általában hatványozottan elvárják. Szüntelenül az igazságot keresik. El kell fogadniuk, hogy egyedül csak az őszinteséggel az igazság többnyire nem ismerhetõ meg, sõt többféle igazság is van, amelyek párhuzamosan egymás mellett létezhetnek.
Másik fontos tulajdonságuk, a végtelen türelem segíti őket abban, hogy a világ zűrzavarában rátaláljanak néha az áhított igazságra. Legalább egy szemernyire!
Negatív oldaluk abban mutatkozik meg, hogy tehetetlenkednek, idegeskednek, és időnként - konfliktus esetén - inkább félrehúzódnak, mintsem hogy megpróbálnának megoldást keresni.
A 25-ös szám (5 x 5) az õsi Kínában különleges szerencseszámnak számított. Az ezen a napon születettek elõtt sok lehetőség áll nyitva. De észre is kell venniük a sors által felkínált kedvező alkalmakat!
A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek természetgyógyászként, tudósként, revizorként, tanárként vagy nyomozóként, hiszen előttük semmi sem maradhat rejtve.

26. A huszonhatodikaiak nagyvonalúak. Gyakran tehetséges művészek vagy kézművesek. Praktikusan gondolkodnak, és kiváló diplomáciai érzékkel is megáldotta őket a sors. Szerető és hűséges partnerre vágynak.
Hajthatatlanok és makacsok, és mindenképpen el akarják érni a céljukat.
Tehetségük van ahhoz, hogy akármilyen egyszerű ötletbõl is pénzt csináljanak. Képesek nagyvonalúak is lenni. Egyéniségüket képpel szemléltetve: ha a többi ember a bicikli, akkor ők rajta a dinamó. Energiájuk nem abban rejlik, hogy maguk fejlesztik, hanem mások gondolatait és munkaerejét „transzformálják", a megfelelõ irányba és mederbe terelik, és az általuk felismert cél felé vezetik. Ez a saját „berendezésük" lehetõségeket is, veszélyeket is rejt magában, és végül az dönt, hogy eltalálják-e a megfelelő viselkedésmódot.
Ez a születésnap pénzügyi szempontból jónak számít. Akik 26-án születtek, magukhoz tudják vonzani a pénzt, az embereket és egyáltalán mindent, amire szükségük van, sõt ez a képesség életük kései szakaszában is érvényes rájuk.
Ennek a születési napnak a negatív megnyilvánulása a hencegés és az arrogancia, illetve a kitartás hiánya.
Nyugodt, sőt túl nyugodt az ifjúságuk. Késõbb, 35 éves koruktól kezdve már izgalmasabb. Szerelmi csalódás éri őket, de nem szabad túl komolyan venniük. Már idősebbek, amikor találkoznak azzal az emberrel, akitõl ismét hatalmas hajtóerőt kapnak.
A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek mint mérnök, diplomata, képzõmûvész, zenekarvezető, gazdasági jogász.

27. Aki huszonhetedikén született, annak nagyon sok barátja van, mert melegszívű, önfeláldozó, nyitott, toleráns és segítőkész. Néha azonban neki is szüksége van egy kis magányra, hogy olyankor csak önmagával foglalkozzon, és újra feltöltődjön pozitív energiával. Nagyon fontos számára az elismerés. A szerelemben idealista és mély érzésű.
A huszonhetedikeiek határozottak, bizakodóak és szenvedélyesek.
Szeretik a változatosságot és a sokféleséget. Szívesen vállalnak magukra felelősséget, és szolgálatkészek másokkal szemben. Természetükből eredõen vezetők, mert erősek, nyugodtak, határozottak és sokoldalúak. Vonzódnak az ezoterikus tanokhoz, közel állnak hozzájuk a pszichikai és okkult vonatkozású dolgok. Óvatosnak kell lenniük, nehogy túlzottan belemerüljenek, mert könnyen előfordulhat, hogy bizonyos behatások megzavarják a személyiségfejlődésüket.
Az életet nem megváltoztatni, hanem megismerni akarják. Igyekeznek meglátni az összefüggéseket, összegyűjteni a tapasztalatokat, és ezeket szívesen megosztják másokkal is, ha úgy vélik, tanácsaikkal segíteni tudnak. Felismerik, hogy ők maguk is fontos részét képezik az életnek, ezért igyekeznek minél inkább megismerni önmagukat. Mindez a pszichológiától az ezotérián át az okkultizmusig vezethet, bár általában inkább csak önmaguk csodáinak érdeklődő megfigyelői maradnak.
Negatív tulajdonságaik közé a keménység, a kompromisszum-képtelenség és a veszekedési hajlam tartozik.
Ifjúságuk nem könnyű, de egy szerencsés véletlen folytán lehetőséget kapnak arra, hogy gazdagsághoz és befolyáshoz jussanak. Irigykedők megpróbálják, hogy elvitassák tőlük a tulajdonukat. Legyenek résen életük hatodik évtizedének közepén. Éljenek egészségesebben!
A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek mint író, reklámszakember, természetgyógyász, orvos, diplomata, szónok, illetve gyógykészítmények és szépségápolási cikkek értékesítője.

28. A huszonnyolcadikaiak gyors felfogóképességűek, dinamikusak és magabiztosak. Igen céltudatosak és önállóak. Amit elhatároznak, azt meg is valósítják. Szívesen állnak a középpontban, szeretik, ha dicséretet kapnak. A szerelemben a felfokozott érzel-mek és a szenvedély jellemzi őket. Imádják, ha partnerük apró figyelmességekkel kedveskedik nekik.
Kedvesek, szabadságszeretõk, és magas ideáljaik vannak.
Függetlenek, erõs az akaratuk, és sokat hajlandók áldozni azért, hogy elérjék a céljukat. Szabadságszeretõk, de sok esetben korlátok közé szorulnak. Nem kedvelik, ha elõírják nekik, mit csináljanak, és csak akkor boldogok, ha önmaguk urai lehetnek.
Valójában politikai pályán lenne a helyük, ám épp ezt kerülik. Képesek kreatívan és önállóan gondolkodni. Zökkenőmentesen átveszik a vezetés szerepét, és az ügyeket, a helyzeteket jóra fordítják, ennek során egyszerű és humanista életszemléletük az irányadó, cselekedeteiket is ez vezérli.
Negatív oldalaik: motiválatlanok, hidegek, valóságidegenek lehetnek, és hajlamosak arra, hogy eluralkodjon rajtuk a fantáziálás és az ábrándozás.
Bár ifjúságuk szép, hajlamosak arra, hogy mindent tragikusan fogjanak fel. Életükben pozitív fordulat következik be 40 éves korukat követően. Amibe belekezdenek, játszva sikerül. Ne legyenek haragtartók, mert árt az egészségüknek.
A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek mint feltaláló, pilóta, dekoratőr, üzletvezető, igazgató a divatszakmában, vagy pedig tudós.

29. Akik huszonkilencedikén látták meg a napvilágot, kifinomult szépérzékkel rendelkeznek. A tudásuk mélyreható, amit szívesen tovább is adnak. Inspráló hatással vannak embertársaikra. Nehezen viselik a kritikát. Barátaiktól elvárják, hogy feltétlenül megbízhassanak bennük. Odaadó partnerre vágynak, akinél az első számú szempont szintén a bizalom.
A 2-es és a 9-es energiáinak befolyása alatt állnak, a két szám összegébõl adódó 11-es "mesterszám" révén azonban nagyobb lehetőségeket is kapnak.
Életük vagy egészen fent, vagy egészen lent zajlik. Ha a helyes irányba indulnak el, akkor igen kedvező lehet ez a születésnap. Meg kell tanulniuk rendezett úton járni, illetve segíteni másoknak, hogy a többiek is rátalálhassanak a nekik rendelt útra.
Képességeik mindenki számára nyilvánvalóak, sok esetben csak ők maguk nem látják. Ihletett álmodók, akik csodálatos vízióikat csak nehezen tudják értelmezni. Keresniük kell maguknak egy világosan körvonalazott érdeklődési kört, amelyben szükség van nyugodtságukra és kiegyensúlyozottságukra.
Valószínű, hogy életük során azt hallották vagy tapasztalták, hogy az életben csakis a külsőségek számítanak. Bárcsak ne így történt volna! Életük egyik meghatározó vonása lett ugyanis a bizalmatlanság, amelyről azt tartják, hogy „egészséges", pedig szüntelenül hátráltatja őket az emberek, és az összefüggések megértésében. A bizalom gyakorlóleckéit azonban saját magukon kell elkezdeniük, hiszen az első és legnagyobb akadályozójuk az önmagukkal szem-beni bizalmatlanság.
Negatív tulajdonságaik abban mutatkoznak meg, hogy sokszor nem őszinték, beképzeltek és titokzatoskodnak.
Ifjúságuk szokványosnak mondható. Biztos jövedelemre, hivatalnok-életre vágynak. Sok gyermeket szeretnének. 60 éves korukban nagyon pozitív fordulat áll be életükben.
A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek a légiforgalomban, az erőgépekkel vagy az elektromossággal foglalkozó szakmákban, a rádiózásban, illetve a használati tárgyak vagy az élelmiszer-kereskedelmében.

30. Aki harmincadikán született, az nagyon kreatív, és ki is akarja használni ezt a tulajdonságát. Általában szellemes, jó humorú, és szereti, ha ezért értékelik. Nagyon fontos számára, hogy szeressék, a legnagyobb ellensége pedig az unalom. Bár alapvetően egy kissé félénk, ezt ügyesen kendőzi. A szerelemben nagyon romantikus.
Intelligensek, kreatívak és kedvesek.
A harmincadikaiakból jó adottságaik ellenére sok esetben hiányzik a hajtóerő, és inkább a vonzóerejükre hagyatkoznak, mintsem kiváló képességeikre. Legtöbbjük olyan valakivel alakít ki párkapcsolatot, aki erőt önt beléjük, és tettekre serkenti őket.
Számukra az élet nem más, mint színpad, bár a színmûvészi vagy az operaénekesi pálya a legkevésbé sem nekik való. Ám legtöbbjüket már korán megragadják a szerepjátszás kínálta lehetőségek, és akkor sem engednek a „játék az élet" elképzelésbõő, ha közben kifejlődik az egészséges realitásérzékük. Az érzelmek területén az ilyen emberek partnerei és barátai mindig kettős szerepbe kényszerülnek, el kell játszaniuk a szeretőt is, a tanácsadót is.
Olykor meglehetősen begyepesednek a nézeteik, és azt gondolják, hogy mindig igazuk van. Jó a képzelőerejük, és némelyiküknek intuitív képességeik is vannak. Vigyázniuk kell, nehogy megszállottá váljanak, és inkább ne is vállalkozzanak kirándulásokra a misztika birodalmába. Azt sem szabad elfeledniük, hogy akivel játszadozunk, azt el fogjuk veszíteni.
Negatív tulajdonságaik abban mutatkoznak meg, hogy zsarnokoskodóak, számítóak, gúnyolódok és sértőek lehetnek.
Életútjukat sok ember keresztezi. Elbűvölőek és beszédesek. 40 éves koruktól kezdve minden ajtó nyitva áll előttük. 65 éves korukban a „szerelem" szó ismét csupa nagy betûvel jelenik meg az életükben - mégis egy kicsit jobban észnél kell lenniük.
A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek reklámszakemberként, tanárként, gondozóként, szónokként, menedzserként, vagy az egészségügy, az élelmezés vagy a szépség területén. Nekik való minden egyéb olyan terület is, ahol a beszéd a fontos.

31. A harmincegyedikén ünneplők komolyak, megbízhatóak és törekvőek, mindig készen állnak a legjobbat adni magukból. Barátként, partnerként is hűségesek és megbízhatóak, mivel leginkább tartós kapcsolatot keresnek. A logikájuk félelmetes, és elég makacsok is. Így tehát aki meg akar győzni egy e napon született illetőt valamiről, az gondosan gyűjtse össze előtte az érveit.
Jó az üzleti érzékük, a szervezőtehetségük és a vezetői képességük.
Többnyire egészen lentről indulnak, és lassan, de biztosan dolgozzák fel magukat lépcsõfokról lépcsőfokra. Nagyra értékelik a barátaikat, és ott segítenek, ahol éppen szükség van rá. Jó az emlékezőtehetségük, és nem felednek semmilyen szívességet, de semmilyen sérelmet sem. Nem tanácsos belemerülniük semmilyen pszichikai problémába.
Érdemes korán házasságot kötniük, mert a felelõsségérzet megkomolyítja õket. Szívesen utazgatnak, és nem szeretnek egyedül élni. Hajlamosak az önfejûségre és arra, hogy szokásaik rabjává váljanak. Magas követelményeket állítanak maguk elé, és többnyire csalódottak, ha nem sikerül megfelelniük önnön elvárásaiknak.
Van két olyan tulajdonságuk, amelyek remekül kiegészítik egymást: gondolkodásuk kreatív és nem konvencionális, ugyanakkor tudják, hogy az ötleteket hogyan lehet átültetni a valóságba. Tulajdonképpen olyanok így, mint egy önálló kis konszern. De mivel állandóan körülveszik őket mások, fennáll annak a kockázata, hogy az ötleteikből és a munkaenergiájukból adódó nagy lehetőségeket mások használják ki. Figyeljenek oda tehát a saját érdekeikre.
Negatív tulajdonságaik abban nyilvánulhatnak meg, hogy szőrszálhasogatóak, durvák és rendkívül gúnyosak lehetnek. Úgy érzik, az élet egy kicsit magukra hagyta őket. Több bátorságra, több optimizmusra van szükségük. Magukhoz kell ragadniuk a kezdeményezést, máskülönben elszalasztják a jó lehetõségeket. 50 éves koruk után még egy nagy lehetõség köszönt rájuk.
A hozzájuk illõ foglalkozások: sikeresek lehetnek gyógyszerészként vagy gyógykészítmény-kereskedőként, mert természetüknél fogva bizonyos ismereteik vannak az orvosságokról. További nekik való foglalkozások: könyvelő, irodavezető, szakértő, katonai parancsnok, vállalkozó vagy műszaki rajzoló.
 

 
Kategória: Számmisztika | Megtekintések száma: 867 | Hozzáadta: KicsiLélek | Tag-ek(kulcsszavak): intuitív, pilóta, mérnök, titkárnő, reklám, született, reklámszakember, eladó, tanár, diplomatikus | Helyezés: 0.0/0

Honlap-menü

Japán oktatás

Belépés

Keresés

Naptár

Pontos idő

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
lelekjelenlet.ucoz.hu PageRank

Látogatók innen

free counters
Free counters