Lélek-Jelen-Lét önismereti műhely

Csütörtök, 2024-05-02, 12:36 PM

Üdvözöllek Vendég | RSS | Nyitólap | Érdekességek | Regisztráció | Belépés

Nyitólap » 2011 » Szeptember » 10 » Csak nőknek! - Ki az ideális társad?
8:42 PM
Csak nőknek! - Ki az ideális társad?
 
Az alapszámod:

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél
 

1-es alapszám:

Elsősorban tiszteletre vágysz, hogy kedvesed ismerje el sikereidet, és semmiképpen ne akarjon veled rivalizálni. Tetszenek a sikeres, gazdag, művelt és határozott férfiak. Magasak az elvárásaid az olvasottság, tájékozottság és a humorérzék tekintetében is. Szereted a férfias férfiakat, akik izmosak, magasak, szőrösek, de ápoltak. Hangja legyen mély és szexis.
 

2-es alapszám:

Békés és kiegyensúlyozott természeted miatt fontos számodra, hogy társad is nyugodt legyen. Szereted a meghitt estéket, a bizalmat és a biztonságot, melyet mindennél fontosabbnak tartasz. Az allűröket és zűröket nehezen viseled, ezért már a legkisebb viták és nézeteltérések is kiakasztanak, hosszútávon pedig nem vagy hajlandó elviselni. Fontos neked a család, ezért családcentrikus párt keresel.
 

3-as alapszám:
A legfontosabb, hogy kedveseddel könnyedén és vidáman lehessen beszélgetni, de legyen okosabb és intelligensebb nálad, hogy érezd a mindennapos kihívást. Ha szellemileg partner, nem sokáig osztod meg vele az ágyadat sem. Fontosnak tartod a személyes szabadságod megtartását is, hiszen nagy térre van szükséged. Ha nem szervezhetsz önálló programot, vagy állandóan féltékeny, akkor nem lesztek sokáig együtt.
 

4-es alapszám:

Biztos, megbízható és stabil partnert keresel, olyat, akire mindig lehet számítani, és aki minden percben veled van. Ha túl nagy szabadságra vágyik, vagy sokat van a haverjaival helyetted, akkor nem működik majd jól a kapcsolatotok. Éljen józan életet, és viselkedjen felelősségteljesen minden tekintetben. A nagy gyerekek vagy a hanyag alakok nem neked valóak. Legyen erős, ragaszkodó és egyenes.
 

5-ös alapszám:

Első és szinte egyetlen vágyad, hogy saját döntés- és mozgásszabadságod legyen. Ha gondolsz egyet, akkor elutazhass a barátaiddal vagy akár egyedül, választhass saját sportot vagy hobbit, és ne kelljen munka után hazarohannod, ellátni életed párját. Nehezen bírod, ha egy férfinak elavult elvárásai vannak a nővel szemben. Úgy érzed, a házimunka és a gyereknevelés fele-fele arányban megosztandó.
 

6-os alapszám:

Ha alapszámod a 6-os, akkor elvárod a férfitól, hogy szeressen, gondozzon, rajongjon érted, és a tenyerén hordozzon. Természetes számodra, ha valaki elhalmoz minden földi jóval. Nem szereted a szűkmarkú férfiakat. Ha valakin egy picit is azt érzed, hogy sajnálja valamire, vagy akár a kapcsolatotokra a pénzt, könnyedén továbbállsz. Fontos neked az érintés, a simogatás és a csók, állandó gyengédségre és figyelemre vágysz.
 

7-es alapszám:

Elsődleges elvárásod, hogy egy férfi legyen hiteles, intelligens, tisztességes és erkölcsös. A kicsapongás, a flörtölés vagy a megcsalás egyértelműen tabu számodra. Ha nem érzed teljesen megbízhatónak, hűségesnek a férfit, akkor nehezen tud megtartani. Ugyanez a helyzet a hazugsággal is. Elég csak egyszer füllentésen kapnod, és vége a szerelemnek.
 

8-as alapszám:

Neked egy férfi legyen férfi. Megjelenése, beszéde, gesztusai, mozgása, vonásai és reakciói sugározzák, hogy ő az alfa hím. Olyannyira kényes vagy erre, hogy elég egy nyávogós telefon vagy ömlengős üzenet, és tudat alatt máris eltávolodsz tőle. Hangja legyen búgó és szexi, természete pedig szenvedélyes. Az ágyban tegyen magáévá, de éreztesse rajongását, és figyeljen a kívánságaidra, és minden nap hódítson meg.
 

9-es alapszám:

Mivel mindenben a tökéletesség a célod, csak egy tökéletes pasival tudsz hosszútávon együtt maradni. Legyen becsületes, hűséges és igazán jó ember. Nagyvonalú, okos, szexi, de ne legyen beképzelt. Ismerje el és respektálja erényeidet is. Tisztelje embertársait, és legyen segítőkész. Fontos, hogy soha ne beszéljen a nőkről becsmérlően.
 

 
Kategória: Számmisztika | Megtekintések száma: 1117 | Hozzáadta: KicsiLélek | Tag-ek(kulcsszavak): szexi, pasi, szám, férfi, számmisztika, flört | Helyezés: 0.0/0

Honlap-menü

Japán oktatás

Belépés

Keresés

Naptár

Pontos idő

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
lelekjelenlet.ucoz.hu PageRank

Látogatók innen

free counters
Free counters