Lélek-Jelen-Lét önismereti műhely

Csütörtök, 2024-05-02, 8:18 AM

Üdvözöllek Vendég | RSS | Nyitólap | Érdekességek | Regisztráció | Belépés

Nyitólap » 2011 » Szeptember » 10 » Amiről a név árulkodik
8:14 PM
Amiről a név árulkodik
 
A betűk és számok megfeleltetése:

1 = A, I, J, Q, Y
2 = B, K, R, Ü, Ű, Á
3 = C, G, L, S, Ö
4 = D, M, T
5 = E, H, N, X
6 = U, V, W, É
7 = O, Z
8 = F, P
 
Írd le a neved, és a betűk alá írd oda a megfelelő számot, majd add össze őket!
Ha kétjegyű számot kapsz, akkor annak a számjegyeit is add össze, mindaddig, amíg egyjegyű szám nem lesz az eredmény.
Ez a névszám.
 
 
Mit takar a névszám?

1-es

Született vezéregyéniség, vagy legalábbis vezetői szerepre vágyik, és nemcsak a munkában, hanem a párkapcsolatban is. Kitartó, merész, aktív, de inkább egyedül szeret dolgozni. Tele van tervekkel, amit maga elé tűz, azt el is éri. Érzelmi téren önző, elvárja, hogy körülötte forogjon a világ. Imád flörtölni, udvarolni, aki megtetszik neki, azt általában meg is szerzi.
Vigyázni kell vele, mert az egyéniségében rejlő negatív tulajdonságok (az agresszivitás, gőg, zsarnokoskodás) hosszabb kapcsolatban előtörhet.
Ha valaki az 1-es típust meg akarja tartani, annak egyszerre kell alázatosnak és határozottnak lennie. Úgy kell intéznie a dolgokat, hogy a párja azt higgye, az ő akarata érvényesül.
Jól ki tud jönni 4-essel. Ha a 7-es és a 2-es felnéz rá, minden hibájával együtt elfogadja.

2-es

Érzelmes, békülékeny, türelmes, jól tud alkalmazkodni a környezetéhez. Rendszerető, kötelességtudó, de ez, és a kiszámíthatatlansága sok meglepetést okozhat a párkapcsolatban. Nyugalomra, harmóniára van szüksége, zavarja a harsány, vidám társaság. Azok között érzi jól magát, akikkel azonos a gondolkodásmódja, érdeklődési köre. Bár minden téren keresi a kompromisszumot, hajlamos a problémák elől úgy kitérni, hogy megsértődik és elvonul. Általában szívesen segít másokon, de hálát, elismerést vár minden jótettért.
Ha valaki mélyen megbántja, azzal szemben kegyetlen is tud lenni.
Jól ki tud jönni a 4-essel, a 6-ossal, s talán ő az egyetlen, aki igazán megérti és segíti a 7-est.

3-as

Intelligens, sokoldalú, képes mások negatív gondolatait elűzni. Optimizmusa és rugalmassága a siker felé tereli. Általában ezer dolog izgatja, hajlamos arra, hogy szétforgácsolja az energiáját és az érzelmeit. Imád nyüzsögni, ő a társaság motorja. Általában a mának él, elébe megy a szerencsének, ami úgy tűnik, sohasem hagyja el.
Fontos számára, hogy rá figyeljen a világ, de ő csak addig tud figyelni másra, amíg érdekesnek, vagy hasznosnak tartja az illetőt. A hűségről sajátosan egyoldalú elképzelése van. Ha nincs, aki korlátok közé szorítsa, akkor könnyen kikerüli a mindennapi élet gondjait, félvállról veszi a kötelezettségeit, igyekszik kibújni minden felelősség alól.
Jól ki tud jönni a 6-ossal, egy másik 3-assal, és képes alkalmazkodni a 9-eshez is.

4-es

Gyakorlatias, megbízható, kitartó, rendszerető, becsületes, alapjában véve józan. Képességei szerint sokra viheti. Nála általában a karrier és a munka áll az első helyen, csak utána jöhet a szórakozás, a barátok, de még a család is. Konzervatív, nem szereti az újításokat, nehezen alkalmazkodik új emberekhez, új körülményekhez. Könnyen alkot előítéleteket is, és nehéz lerombolni azt a - pozitív vagy negatív - képet, amit valakiről magában felállított. Nem szeret társaságba járni. Szívesebben van egyedül.
Hajlamos rá, hogy bizalmatlanná váljon, ha valaki nem osztja a nézetét. A szerelemben kisajátító, könnyen felébred benne a féltékenység.
Jól ki tud jönni egy másik 4-essel, de a 2-essel és a 6-ossal is, és meg tudja értetni magát a 8-assal is.

5-ös

Okos, temperamentumos, kísérletező kedvű, olyan, akár a higany. Nem tud megmaradni egy helyben. Mindig ugrásra készen áll. Szereti az életet, sokoldalú, szimpatikus, jól alkalmazkodik a változásokhoz, szellemileg friss, és kitűnő memóriával rendelkezik.
Szerelmi élete rendkívül mozgalmas. Született kalandor, vonzzák az izgalmas események. Általában mindent átmenetinek tart az életében, sehol nem akar mély gyökeret ereszteni. A szerelemben is fél az érzelmektől. A partnerkapcsolatban inkább a kötetlen együttélés híve.
Ha nem tud a természet áramlatával haladni, akkor gunyorossá, kötekedővé válik, csípős megjegyzéseivel mély sebeket tud ejteni. És bár mindent megígér, nem lehet rá számítani.
Jól ki tud jönni az 1-essel, a 3-assal.

6-os

Házias, segítőkész, hűséges, lelkiismeretes. Számára a család az első. Ragaszkodik az otthonához, imádja a gyerekeket, az állatokat, a virágokat, a természetet. Az élet szépségeiben és a művészetekben is gyönyörűséget talál, sokszor ő maga is művész. Jó érzéke van a harmónia megteremtéséhez, az emberek közötti feszültségek feloldásához. Igazi békebíró, aki az ütközéseket igyekszik elkerülni. Könnyen megszeretteti magát az emberekkel. A közös munkából kiveszi a részét, de mivel nagyon érzékeny, könnyű megbántani. A szerelemben az érzései vezetik. Álmodozó, romantikus lélek. Mindennek megadja a módját.
Ha túlságosan magasak a vele szemben támasztott elvárások, akkor zsörtölődővé, önzővé válhat.
Jól ki tud jönni a 9-essel, a 3-assal, és persze egy másik 6-ossal is.

7-es

Alapvetően pesszimista. Nehezen megközelíthető, titokzatos. Igazi művészlélek, erős fantáziával, jó kézügyességgel. Mivel minden megszokottat, középszerűt megvet, visszahúzódik az emberektől, és inkább magányossága elefántcsonttornyában töpreng. Általában önmagával nagyon elégedett. (Egyébként a 7-es a száma nagyon sok tudósnak, kutatónak, filozófusnak, misztikával foglalkozónak, vallási vezetőnek). Misztikus képességei révén jó médium. A szerelemben szívesen aláveti magát a párja akaratának, hűséges és odaadó. Harmóniára törekszik. Akkor is kitart a párja mellett, ha a szerelem elszáll, vagy ha a másik kihasználja.
Jól ki tud jönni a 3-assal és a 6-ossal. Meg tudja érteni a 2-est is.

8-as

A hatalom, a pénz, a siker világában él, kemény és gyakorlatias. Alapos és nagyon következetes. Üzleti vagy politikai céljait akár megengedett, akár meg nem engedett eszközökkel, de eléri. A munka megszállottja, általában azok a feladatok vonzzák, amelyeket mások túl nehéznek tartanak. Az álmok, a szentimentalizmus és egyéb emberi gyöngeség nincs hatással rá. A barátaitól áldozatkészséget, tökéletes hűséget vár, és sokszor kihasználja őket. Egyáltalán nem zavarja, ha a világ negatív véleményt alkot róla. Bár rengeteg csalódás éri, sosem hajlandó belátni, hogy ő is tévedhet. Ha valaki megbántja, örökre kizárja a szívéből.
A szerelemben tökéletes társra vágyik. S ha egyetlen személyben nem találja meg mindazt, amit szeretne, akkor a hitvese mellett szeretőt tart. És mindkettőjükre féltékeny.
Tökéletes társa lehet egy másik 8-as, de a 4-essel és a 3-assal is meg tudja értetni magát. A 2-est elfogadja, ha uralkodni tud rajta.

9-es

Intelligens, nagylelkű, idealista, impulzív és ellenállhatatlanul kedves. Gazdag a fantáziája, becsvágyó, de nagylelkű. Tehát mindig szükségesnek tartja, hogy másokon segítsen, minden jó ügy mellé odaáll. Hajlamos rá, hogy kiiktassa az életéből a nemkívánatos dolgokat, akadályokat. Ha kell, akár harc árán is.
A szerelemben tökéletesen az érzelmeire hagyatkozik, szenvedélyes és romantikus. Tüzes és lehengerlő, romantikus, de többnyire szégyelli az érzéseit, így nem igazán hajlandó beszélni azokról. Fontos számára az erotika. Kíváncsisága miatt könnyen megszegi a hűségesküt.
Tökéletes társa a 3-as és a 6-os.
Kategória: Számmisztika | Megtekintések száma: 988 | Hozzáadta: KicsiLélek | Tag-ek(kulcsszavak): negatív, pozitív, párkapcsolat, konzervatív, agresszivitás, számmisztika, flört | Helyezés: 0.0/0

Honlap-menü

Japán oktatás

Belépés

Keresés

Naptár

Pontos idő

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
lelekjelenlet.ucoz.hu PageRank

Látogatók innen

free counters
Free counters