Lélek-Jelen-Lét önismereti műhely

Vasárnap, 2017-09-24, 1:03 PM

Üdvözöllek Vendég | RSS | Nyitólap | Érdekességek | Regisztráció | Belépés

Nyitólap » 2011 » December » 1 » Savanyú káposzta
1:53 PM
Savanyú káposzta
 
 
A káposzta savanyítva őrzi meg leginkább magas C-vitamin-tartalmát.

Ennek a jelentősége igen nagy, mert ételeinkben az elkészítés során - a hő hatására - a C-vitamin nagy része tönkremegy.
 
Télutón a C-vitaminban dús savanyú káposzta segíthet ezt a hiányt pótolni. S az sem elhanyagolható szempont, hogy ez a zöldség lehet az egyik legolcsóbb C-vitamin-forrás a hideg időben.
Kategória: Házipatika - természetesen | Megtekintések száma: 470 | Hozzáadta: KicsiLélek | Tag-ek(kulcsszavak): szempont, zöldség, savanyú káposzta, c-vitaminm hiány | Helyezés: 0.0/0

Honlap-menü

Japán oktatás

Belépés

Keresés

Naptár

«  December 2011  »
HKSzeCsPSzoV
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Pontos idő

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
lelekjelenlet.ucoz.hu PageRank

Látogatók innen

free counters
Free counters