Lélek-Jelen-Lét önismereti műhely

Szerda, 2024-04-24, 0:30 AM

Üdvözöllek Vendég | RSS | Nyitólap | Érdekességek | Regisztráció | Belépés

Nyitólap » 2011 » November » 1 » Phönix méregtelenítő kúra
2:25 PM
Phönix méregtelenítő kúra
 
A Phönix méregtelenítő terápia négyféle – gyógyszertárban kapható - spagyrikus gyógyterméket használ. A terápia célja a szervezet méregtelenítése és vitális állapotának javítása.
Megfigyelhető, hogy van, aki toxinokkal erősebben terhelt, mint mások. Manapság minden ember – akaratán kívül - nagy mennyiségben vesz magához növényvédő szereket, rovarirtó szereket, mérgező fémsókat és sok más mérget.

Hogy az egyik szervezet miért inkább gyűjtögető, a másik pedig kiválasztó, a méregtelenítő és kiválasztó szervek vitális állapota határozza meg, aminek pszichoszomatikai, genetikai és egyéb más okai is lehetnek, mint pl. korábbi károsodások.
 
Amennyiben a kiválasztó szervek vitális állapota korlátozott, akkor a mérgek kiválasztása is korlátozott.
 
A terápia célja a méregtelenítő és kiválasztó szervek vitális állapotának javítása. A Phönix méregtelenítő terápia gyakorlati tapasztalatok alapján alakult ki. Széles körű alkalmazása az elmúlt több mint 15 évben messzemenően igazolta létjogosultságát.
 
 
Az egyes használt cseppek hatásai:
Phönix Phönohepan
A máj vitális helyzetét javítja, amely a biokémiai méregtelenítés legfontosabb színtere. Vitalizálja továbbá a májtól az eperendszeren át a bélbe vezető méregvezetéket és ezzel serkenti a kiválasztást. A Phönix Phönohepan tartalmaz egy hatékony vesespecifikus alkotórészt is, amely a vesék méregkiválasztását is serkenti. A vese közismerten sok méreganyagot választ ki, amelyeket a máj biokémiai méregtelenítő munkája tesz ártalmatlanná és vízben oldhatóvá.
 
Phönix Solidago
A vese vitális helyzetét javítja. A javulás következtében regenerálódik és erősödik a vese természetes tevékenysége, ezért nem alakul ki az ásványi anyagok élettani kiválasztódása. A készítménynek a vese szöveteire gyakorolt különleges hatása következtében először a toxinok majd a húgyszerű anyagok erőteljesebben választódnak ki. Ezen kívül egy enyhe diuretikus hatás lép fel.
 
Phönix Antitox
Javítja a bőrön, vagyis az izzadság- és faggyúmirigyeken keresztüli kiválasztást. Ebben a készítményben is van egy a vesére ható jelentős alkotórész. Terápiás szempontból ez előnyös a bőr tehermentesítéséhez.
 
Phönix Lymphophön
Növeli a nyirokrendszer vitális helyzetét. Ezáltal regenerálódik a nyirokspecifikus immunfunkció és javul a toxinok szállítása a szövetekből a nyirokrendszeren keresztül a vérbe és ezzel a tulajdonképpeni méregtelenítő és kiválasztó szervekhez a májhoz, veséhez és a bőrhöz.
 

Phönix rotációs méregtelenítő kúra adagolása

Adagolás felnőtteknél:
1.-2.-3. nap: Phönohepan 3x20-40 csepp + Lymphophön 3x10-20
                                                            csepp
4.-5.-6. nap: Solidago 3x20-40 csepp + Lymphophön 3x10-20 csepp
7.-8.-9. nap: Antitox 3x10-20 csepp + Lymphophön 3x10-20 csepp

A kúra időtartama 45 nap, vagyis a fent említett 9 napos ciklust ötször folyamatosan megismételjük.

Adagolásnál figyelni kell a testalkatot!
A máj- és a veseszerből
- vékony testalkatú és érzékeny lelkületű egyének esetén  3 x 20 cseppet
- erősebb testalkatúaknál 3 x 40 cseppet adhatunk.

Adagolás gyermekeknél:
14 éves kortól - a felnőtt adag adható.
 
Aranyszabály:
Amit a máj és veseszerből adagoltunk annak felét adjuk  a bőrszerből.
A kúra egész ideje alatt Phönix Lymphophönből 3 x 10-20 csepp/nap mennyiséget adagolunk. 
 

A terápia során elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadék bevitele.
Ez naponta 2,5-3 liter szénsavmentes ásványvizet jelent. Elégtelen mennyiségű folyadék fogyasztása esetén a salakanyagok és a méreganyagok ugyan feloldódtak a szerek hatására, de csak egy részük ürül csak ki a kiválasztó szerveken keresztül. A bennmaradó feloldódott salak- és méreganyag pedig akár rosszabbodást is okozhat.
 
Gyakorlati tanács:
Reggelente 2 liter szénsavmentes ásványvízbe csepegtessük bele az egész napi gyógyszermennyiséget, majd a nap folyamán fogyasszuk el.
Kategória: Méregtelenítés | Megtekintések száma: 5638 | Hozzáadta: KicsiLélek | Tag-ek(kulcsszavak): toxin, genetikai, Antitox, vitális, méregtelenítő kúra, Lymphophön, Phönix, pszichoszomatikai, Phönohepan, Solidago | Helyezés: 0.0/0

Honlap-menü

Japán oktatás

Belépés

Keresés

Naptár

«  November 2011  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Pontos idő

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
lelekjelenlet.ucoz.hu PageRank

Látogatók innen

free counters
Free counters