Lélek-Jelen-Lét önismereti műhely

Péntek, 2024-04-19, 7:27 AM

Üdvözöllek Vendég | RSS | Nyitólap | Érdekességek | Regisztráció | Belépés

Nyitólap » 2011 » November » 23 » Kapcsolatunk a pénzzel
9:21 PM
Kapcsolatunk a pénzzel
 
A születési számunkból kiderül, milyen is a kapcsolatunk a pénzzel.
 
Így számold ki:

1. lépés

Add össze egyesével a születésed dátumának számjegyeit.
Pl.: 1985. 07. 12.
1+9+8+5+0+7+1+2 = 33

2. lépés

A kapott számot alakítsd át egyjegyűvé úgy, hogy összeadod a két számjegyet.
Egyjegyű számmá alakítás: 33 = 3+3 =6
Végeredmény: 6
 

És most lássuk az értékelést:
 
 
Ha a születési szám 1
 
Az 1-es egy tipikusan szerencsés szám az anyagiak tekintetében, egyenes úton és zavartalanul áramlik felé a pénz. Valahogy mindig jól alakulnak körülött a pénzügyek. Ha új munkahelyre megy, akkor sikerül kialkudnia egy jó fizetést, ha üzleti vállalkozásba kezd, akkor biztos, hogy már az első hónapokban nyereséggel zár. Úgy tűnik, a pénz zavartalanul áramlik felé, de ezt a saját hozzáállásának is köszönheti, mert van elég önbizalma, és bízik magában. Mivel ambiciózus, mindig rátalál az újabb és újabb pénzforrásokra, ha esetleg az egyik akadozni kezdene. Hisz abban a mondásban, hogy „Segíts magadon, Isteni is megsegít”, és ez úgy tűnik, működik is. Mindig keresi a lehetőségeket, és tettre készen áll a dolgokhoz.
 
 
Ha a születési szám 2
 
Valahogy úgy fogalmazhatnánk, hogy a 2-es felé jobbára csak csordogál a pénz. Nem igazán elégedett az anyagi helyzetével, de valahol beletörődik, hogy nem tud előrébb jutni. Ha munkahelyet vált, akkor is gyakran a cseberből-vederbe érzést éli át. Az is jellemző lehet, hogy a munkahelyén hitegetik, hogy majd kap fizetésemelést, majd jobb pozícióba kerül, stb., de soha nem válnak valóra ezek az ígéretek. Ő pedig csak vár, és vár. Talán épp ez a baj, hogy valamilyen szinten tétlen és beletörődő. Nem bízik magában eléggé, és ez okozza az anyagiak szűkösebb jelenlétét az életében. Továbbá az is akadályozó tényező lehet, hogy túlságosan ragaszkodik a biztoshoz, és nem mer nagyot álmodni.
 
 
Ha a születési szám 3

Érdekes görbét mutat a pénz 3-as felé való áramlásának diagramja. Nem éppen egyenletes vonal, inkább hektikus kiugrások és völgyek jellemzik. Hol nagyon jól keres, hol pedig szűkölködik, és nem jön össze semmi. Hogy lehet ez? A 3-as számból adódó ingadozó energetika a pénzügyekre is hatással van. Néha kirobbanóan kreatív és lelkes a 3-as, tele van ötletekkel, és meg is valósítja azokat. Ilyenkor beindulnak a dolgai, és elkezd intenzíven áramolni felé a pénz. Máskor azonban leül, és passzivitásba merevedik. A sikeres időszakok rövid távúak, és mindig egyfajta elakadás vagy visszaesés következik utána. A kiegyenlítettséget úgy tudja elérni, ha félretesz a jobb időkben, hogy a nehezebb időszakokat ne kelljen nélkülözésben megélnie.
 
 
Ha a születési szám 4

A 4-es anyagi helyzete olyan, mint egy felfelé ívelő vonulat. Lehet, hogy mélyről indul, de egy folyamatos fejlődés és előrehaladás mutatkozik, és végül igen magasra juthat. A pénz fokozatosan, de folyamatosan egyre több mennyiségben áramlik felé. Ez a minta a 4-es számból adódik, hiszen a 4-es születési számú ember maga is a következetesség és a kitartó munka híve. Nem jellemző rá, hogy hektikusan belekap valamibe, aztán abbahagyja és mást kezd el. Ha elindul egy úton, akkor következetesen kitart, és minden tőle telhetőt megtesz a siker érdekében. Az akadályokat is jól veszi. Ennek eredménye pedig egy megbízható és stabil pénzügyi áramlás.
 
 
Ha a születési szám 5

Ha szeretnénk képekben megjeleníteni azt, hogyan áramlik a pénz az 5-öshöz, akkor valahogy így tudnánk lefesteni a folyamatot: a pénz nem áramlik az 5-ös felé, hanem az ölébe pottyan. Az 5-ös olyan, mint egy szerencsemalac, akinek állandóan mákja van. Vagy az egyik ismerőse ajánlja be egy jó állásba, ahol az átlagnál jóval többet kereshet, vagy ő maga talál rá az aranytojást tojó tyúkra. Egy biztos: valamilyen módon fix, hogy belenyúl a tutiba. Olyan pozitív kisugárzással és életszemlélettel rendelkezik, hogy ezt az élet is meghálálja. A görcsösségtől és félelmektől mentes optimista hozzáállásának köszönheti mindezt.
 
 
Ha a születési szám 6

A pénz finoman szólva is eléggé bizonytalanul áramlik felé. Mivel 6-os a szolgálat száma, szülötte számára nem fontos a pénz, nem is törődik azzal, hogy sokat keressen belőle. Az anyagiakat gyakran nehéz munkával sikerül csak megteremtenie. Mivel a pénz is energia, ahhoz áramlik, aki szereti, akinek fontos. Mivel benne van egyfajta ellenállás az anyagiak felé, ezért akadozik a pénzáramlat. Ez azonban a 6-ost, cseppet sem zavarja, hiszen mindennél fontosabb számára, hogy olyan hivatása legyen, - még ha nem is fizetik meg, - amit szívvel lélekkel tud csinálni, és lehetőleg közben másokon is segíthet. Nem akar meggazdagodni, az átlag anyagi körülmények között is elégedetten tud élni, és jól be tudja osztani a keveset is.
 
 
Ha a születési szám 7

A 7-es szám kicsit ellentmondásosan viszonyul a pénzhez és ez meglátszik azon is, ahogy a pénz áramlik felé. A 7-esnek nem túl jó a pénzzel való kapcsolata, ezért jellemzően szakadozva, csörgedezve, áramlik felé. Nem jelent értéket számár a pénz, nem akar a fogyasztói társadalom értékrendjével azonosulni, de a számlákat sajnos neki is be kell fizetnie. Ilyenkor bosszús, és még jobban nő benne az ellenállás az anyagi szemléletű társadalommal szemben. Legszívesebben kiköltözne egy tanyára, ahol nem kell az ilyen alantas dolgokkal foglalkoznia, mint pénzkeresés. Bölcsész hajlamától valahogy teljesen távol áll az üzleties szemlélet, valahogy nehezen találnak egymásra a pénzzel.
 
 
Ha a születési szám 8

A pénz áramlása a 8-as esetében elég jónak számít, de gyakran görbe utakon érkezik. Nagyravágyó és türelmetlen habitusából eredően állandóan keresi az üzleti lehetőségeket és a gyors meggazdagodás esélyét. Szinte a pénz bűvöletében él, megszállottan vágyik rá, és ezzel meg is teremti magának a luxus életszínvonalat. A pénz manőverek által, zavaros utakon, homályos forrásból érkezik, de egy 8-as számára az a lényeg, hogy dőljön a lé. Még akkor is homályos üzletelgetéseket folytat, ha jó állása van. Mindig talál valami külön utat, külön forrást, amin keresztül extra jövedelem áramlik hozzá.
 
 
Ha a születési szám 9

A 9-es felé teljesen kiszámíthatatlan módon áramlik a pénz, az ő esetében kétesélyes a dolog: vagy igen, vagy nem. Bár szerencsésnek mondható, és szinte kódolva van a jólét, mégis előfordulhat, hogy egyáltalán nem tartja fontosnak az anyagiakat, és semmiféle erőfeszítést nem tesz annak érdekében, hogy előrébb jusson. Fittyet hány a fogyasztói társadalom trendjére, és szinte társadalmon kívüli életet él, szerény körülmények között. Ez azonban igen ritka, mivel a 9-es rezgés elég pozitív ahhoz, hogy még akaratán kívül is jó anyagi körülmények alakuljanak ki körülötte. Lehet, hogy egy párkapcsolat által kerül jó körülmények közé, de az is lehet, hogy sikerül olyan állást találnia, amelyet szeretettel végez, és még jól meg is fizetik. A 9-eshez gyakran szinte ajándékként érkezik a pénz.
Kategória: Számmisztika | Megtekintések száma: 1162 | Hozzáadta: KicsiLélek | Helyezés: 0.0/0

Honlap-menü

Japán oktatás

Belépés

Keresés

Naptár

«  November 2011  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Pontos idő

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
lelekjelenlet.ucoz.hu PageRank

Látogatók innen

free counters
Free counters