Lélek-Jelen-Lét önismereti műhely

Csütörtök, 2024-04-25, 5:57 AM

Üdvözöllek Vendég | RSS | Nyitólap | Érdekességek | Regisztráció | Belépés

Nyitólap » 2011 » November » 7 » Fekete 2 - Parkha Khon
1:42 AM
Fekete 2 - Parkha Khon
 
Jellemzője:
 
Szeretetre méltó, konvencionális gondolkodású, nem kezdeményez, inkább azt várja, hogy őt szólítsák meg. Kedvességéhez megbízhatóság és kiszámíthatóság társul, így nem csoda, hogy sokan szeretik és tisztelik. Ugyanakkor hajlamos túlságosan is ragaszkodni a jól bevált dolgokhoz, akkor is, ha azok már elavultak, így az élet bármely területén elszalaszthatja a továbblépést felkínáló lehetőségeket.
 
Párkapcsolatában gondot okozhat, hogy - bár alapvetően melegszívű - nehezen juttatja kifejezésre mindazt, amit a másik ember iránt érez. Mindazonáltal ő a figyelmesebb. A pénzügyeket illetően általában szintén a járt utat választja. Így - a tibeti horoszkóp szerint - anyagi helyzete viszonylag kiszámítható, ám nagyobb kiugrásra nem számíthat. Kitűnő munkaerő, megbízható, intelligens. Nem tartozik a konyhatündérek táborába. Az édességek a gyengéi.

Szerencsés életszakasza:
45–47. életév.

Egészsége:
Emésztőszervi problémák, a háttal, valamint a vérrel kapcsolatos betegségek is kialakulhatnak. Érzékeny szerve a bőre.

Anyagi helyzete:
Egyensúlyban van, nem szegény, nem gazdag. Ami katasztrófát jelenthet, az a spekuláció, a tisztesség útjáról való letérés.
 
Útja a kiteljesedéshez:
Ne féljen a változástól és a változtatástól - még akkor se, ha mindez esetenként hordoz magában némi kockázatot! Érdemes fejlesztenie női oldalát, valamint az ahhoz kapcsolódó tulajdonságokat - mint a gyengédség vagy az intuíció. Ennek köszönhetően érzelmei kinyilvánítása sem esik majd nehezére. További segítségére lehetnek az energiaáramlást elősegítő mozgásformák, mint például a jóga vagy a tánc.
Kategória: Tibeti horoszkóp | Megtekintések száma: 877 | Hozzáadta: KicsiLélek | Tag-ek(kulcsszavak): spekuláció, parkha khon, intuíció, tánc, mozgásformák, energiaáramlást segítő, jóga | Helyezés: 0.0/0

Honlap-menü

Japán oktatás

Belépés

Keresés

Naptár

«  November 2011  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Pontos idő

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
lelekjelenlet.ucoz.hu PageRank

Látogatók innen

free counters
Free counters