Lélek-Jelen-Lét önismereti műhely

Csütörtök, 2024-04-25, 8:49 PM

Üdvözöllek Vendég | RSS | Nyitólap | Érdekességek | Regisztráció | Belépés

Nyitólap » 2011 » November » 7 » Fehér 8 - Parkha Kin
0:20 AM
Fehér 8 - Parkha Kin
 
Jellemzője:
 
Önfejű, makacsul ragaszkodik elképzeléseihez, nézeteihez. Kitartó. Környezete tiszteli és becsüli lelkiismeretességéért és kitartásáért. Amit egyszer elhatároz, azt tűzön-vízen keresztülviszi - elsősorban nem is a saját, hanem a számára fontos emberek érdekeit szem előtt tartva. Nem véletlen, hogy sokan már a puszta jelenlétéből is erőt merítenek. Megesik azonban, hogy állhatatossága makacsságba fordul, és még akkor is nehezen szánja rá magát a változtatásra, amikor a korábban bevált szisztéma már nyilvánvalóan nem működik. Konzervatív gondolkodású, ápolja a hagyományokat, és olykor véleményét másokra erőlteti.
 
Rendkívüli erőt sugároz, kapcsolatai lassan alakulnak, és az élete végéig kitartanak. Hűséges, házassága bizalmon alapul. Ám megeshet, hogy akkor is ragaszkodik párjához, amikor már semmit nem tudnak egymásnak nyújtani.
 

Szerencsés életszakasza:
49–55. életév.

Egészsége:
Idegrendszeri problémák, a hát és a váll területe érzékeny, meszesedés, csontritkulás, székrekedés felléphet.

Anyagi helyzete:
Úgy vonzza a pénzt, mint mágnes a vasat, ért a befektetésekhez, takarékos, idősebb korában kevéssel beéri, de van mit aprítania a tejbe.
 
Útja a kiteljesedéshez:
A tibeti horoszkóp azt tanácsolja, hogy merjen néha ad hoc cselekedni, döntései során pedig intellektusa mellett hallgasson a megérzéseire is! Időnként gondoljon önmagára is, mert az erőn felüli teljesítés előbb-utóbb vészesen leapasztja energiatartalékait! Ha jelenlegi párkapcsolatában nem találja a kiteljesedést, gondolkodjon el rajta, nem lenne-e jobb mindkettőküknek, ha valaki más mellett keresnék a boldogságot... Ha pedig teljes is az összhang, megéri néha egy kis spontaneitást csempészni hétköznapjaikba.
Kategória: Tibeti horoszkóp | Megtekintések száma: 938 | Hozzáadta: KicsiLélek | Tag-ek(kulcsszavak): parkha kin, horoszkóp, Tibet, tibeti | Helyezés: 0.0/0

Honlap-menü

Japán oktatás

Belépés

Keresés

Naptár

«  November 2011  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Pontos idő

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
lelekjelenlet.ucoz.hu PageRank

Látogatók innen

free counters
Free counters